Donald Trump

2017. december 10., vasárnap 19:04
Még szerencse, hogy nem Donald Trump foglalkozott a Fehér Ház karácsonyi díszítésével, mert akkor minden csupa aranyban, giccsben úszna, mint a New York-i Trump-toronyban levő lakásában.
2017. december 10., vasárnap 12:53
Bejrút |

Folytatódtak az arab világban vasárnap a tiltakozások Donald Trump bejelentése miatt, amellyel Washington Jeruzsálemet ismerte el Izrael fővárosának.

2017. december 7., csütörtök 12:32
Jeruzsálem |

Iszmáil Haníje, a radikális iszlamista Hamász szervezet Gázában élő politikai vezetője hadüzenetnek nevezte Trump döntését, miszerint az Egyesült Államok immár Jeruzsálemet tekinti Izrael fővárosának.

2017. december 7., csütörtök 08:02
Moszkva |

Donald Trump amerikai elnök a tűzzel játszik azzal, hogy hivatalosan Izrael fővárosának ismerte el Jeruzsálemet  - jelentette ki szerdán Leonyid Szluckij, az orosz parlament alsóháza külügyi bizottságának elnöke.

2017. december 7., csütörtök 07:18
Washington |

Az Egyesült Államok Jeruzsálemet ismeri el Izrael fővárosának - jelentette be tegnap Trump. A döntést egyedül Izrael üdvözölte, az összes többi eddigi reagálás elutasító volt.

2017. december 6., szerda 07:03
Jeruzsálem |

Izraelben feszülten várják Donald Trump amerikai elnök szerdán várható bejelentését, hogy elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosának.

2017. december 5., kedd 12:51
Ankara |

Törökország megszakíthatja diplomáciai kapcsolatait Izraellel, ha Donald Trump amerikai elnök Jeruzsálemet ismeri el a zsidó állam fővárosának - jelentette ki Recep Tayyip Erdogan.

2017. december 5., kedd 07:51
Washington |

Hivatalosan támogatásáról biztosította hétfőn Donald Trump amerikai elnök Roy Moore alabamai republikánus szenátorjelöltet, aki azzal vádolnak, hogy évtizedekkel korábban kiskorúakat zaklatott.

2017. december 4., hétfő 10:21
Washington |

Lionel Richie és Gloria Estefan énekesek, Norman Lear televíziós forgatókönyvíró és producer, Carmen de Lavallade táncos és első rapperként LL Cool J vehette át a washingtoni Kennedy Center díjait vasárnap. 

2017. december 4., hétfő 08:16
Rámalláh |

Donald Trump amerikai elnök még nem döntött arról, elismeri-e Jeruzsálemet Izrael fővárosának, de az Egyesült Államok izraeli nagykövetségének Tel-Avivból Jeruzsálembe való áthelyezéséről sem.

Oldalak

Feliratkozás Donald Trump csatornájára