Petit Press

2017. szeptember 13., szerda 10:59
Pozsony |

A múltban is voltak már próbálkozások lapunk megvételére, ám a vevők nem voltak megbízhatók.

2015. január 30., péntek 16:28
Pozsony |

Új országos, közéleti-politikai napilapot indított a liberális Sme napilap volt újságíróinak egy csoportja, akik tavaly önszántukból távoztak a Smeből.

2015. január 16., péntek 12:24

Mindössze néhány hét telt el azóta, hogy a Penta pénzügyi csoport behatolt az Új Szót is kiadó Petit Pressbe, és máris mintha napirendre tértünk volna az ügy felett.

2014. december 14., vasárnap 11:29

A hetvenes évek legelején Ben Bradleyt, a Whasington Post ügyvezető főszerkesztőjét felháborodott hangú levélben kereste meg az egyik szenátor. Kifogásolta a lap riporterének állításait bizonyos korrupciós ügyekkel kapcsolatban. 

2014. november 21., péntek 14:26
Pozsony |
A Gorilla­-ügyet felgöngyölítő Tom Nicholson visszatér a Smehez. Ismertté vált az is, ki irányítja a távozó Matúš Kostolný után a legnagyobb szlovák véleményformáló napilapot.
2014. november 7., péntek 00:49

Beszélgetés a Sme leköszönt főszerkesztőjével. Nem szokás és nem is indokolt, hogy a lapok a szerkesztőség és a kiadó háza táján történő változásokkal, szervezési kérdésekkel untassák az olvasót. Őt a belső körülmények csak akkor érintik és érdekelhetik, ha a lap tartalmára is befolyással vannak, sőt, társadalmi diskurzust indítanak el tartásról, szakmai becsületről és felelősségről.

2014. november 6., csütörtök 09:08
Pozsony |

Kisebbségben lesz a Penta a lapunkat is kiadó Petit Press Részvénytársaságban. A felek között véglegesített memorandum alapján a Penta cége csak 45 százalékos, kisebbségi tulajdonrésszel fog bírni.

2014. október 31., péntek 21:52

A párkányi vásárban mondta szombaton jó humorú ipolypásztói olvasónk, hogy szereti ezt a negyedik oldalt. Vár, mert kíváncsi a véleményemre, de meg kell vallania, nem mindig érti meg elsőre. Van, hogy háromszor is elolvas, amikor olyan tekervényes a gondolatmenetem, költőkre, verssorokra hivatkozva csavarom, forgatom a szavakat, de addig nem nyugszik, míg meg nem ért.

2014. október 24., péntek 19:57
Pozsony |

A lapunkat is kiadó Petit Press Rt. vezetésében kisebbségi pozícióban lesz a Penta cégcsoport – jelentette ki pénteken Alexej Fulmek, a kiadó vezérigazgatója.

2014. október 14., kedd 16:40

Az Új Szót is kiadó Petit Press kiadóvállalat 50 százalékos társtulajdonosa lett a Penta üzleti csoport. Mi jelent ez a kiadó működése szempontjából, mi lesz a lap szerkesztőségével? 

Oldalak

Feliratkozás Petit Press csatornájára