Impresszum

Főszerkesztő: Szalay Zoltán
 
Főszerkesztő-helyettesek: Sidó H. Zoltán, Czajlik Katalin
 
Lapigazgató: Slezákné Kovács Edit
 
A szerkesztőség levélcíme: Lazaretská 12, 811 08  Bratislava
 
Telefon: +4212 592 33 421
 
Adminisztrátor: Mészáros György - juraj.meszaros@ujszo.com

A portálon megjelenített tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak.

Az MTI valamint az egyéb  hírügynökségek a honlapon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

Hozzászólási szabályzat:

Tisztelt Olvasó!

Az ujszo.com oldal látogatásával és olvasásával egyúttal lehetősége nyílik hozzászólni cikkeinkhez; megoszthatja velünk és másokkal a véleményét. Ehhez azonban néhány szabályt kötelező betartani. A hozzászólások a következőket nem tartalmazhatnak:
- Trágár megjegyzéseket .
- Nemzeteket és egyéneket gyalázó, faj- és idegengyűlölő megjegyzéseket.
- Személyeskedő, nem a témához hozzászóló tartalmat.
- Reklámra irányuló linket. A hozzászóló nem reklámozhat termékeket, vállalkozásokat.
A szabályokat rendszeresen megsértő felhasználókat töröljük!

Adatvédelmi irányelvek
 
Az ujszo.com egyes szolgáltatásaihoz felhasználóinknak regisztrációs űrlapot kell kitölteniük. A regisztráció során hozzánk eljutott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat a legteljesebb körültekintéssel óvjuk az illetéktelenektől. Harmadik félnek való kiadásuk csakis a törvényben előírt esetekben történhet meg.
 
Azokat az információkat, amelyek a felhasználók egyedi elérésére alkalmasak (mint például az e-mail címeket) csakis a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe. Amennyiben szolgáltatás-kínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi,esetenként, nem kiemelkedő gyakorisággal, tájékoztató anyagokat küldünk felhasználóinknak.
 
A felhasználók fizikai (nem internetes) elérésére alkalmas adatait kizárólag akkor gyűjtjük, ha az adott szolgáltatás, akció jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi. Ezen adatokat csakis erre, a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra használjuk, harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át (kivéve a törvény által előírt eseteket).