III. Zenés Színpadok Országos Fesztiválja

Maratoni műsorral ünnepel az Érsekújvári Rockszínpad

Nemrég polgármesteri díjat kapott az ötéves Érsekújvári Rockszínpad, amelyet Stugel Tibor alapító és Kis Mátyás András vett át(Csuport István felvétele)

SZÁZ ILDIKÓ

Érsekújvár. Hétfőtől péntekig az ötödik születésnapját ünneplő Érsekújvári Rockszínpadé lesz minden este 18 órától a főtéri kultúrház nagyszínpada, ide várják a közönséget egy nem mindennapi, maratoni születésnapi előadássorozatra.

Hétfőn a Mária Evangéliumát mutatják be, az Érsekújvári Rockszínpad első darabját, amelyben János apostol szerepét Vadkerti Imre alakítja. Másnap a József és a színes szélesvásznú álomkabáttal lép a társulat a közönség elé. December 1-jén a nagy sikert arató 56 csepp vér, 2-án A játék újra él bemutatója következik. A társulat öt, teljes estét betöltő előadáson mutatja be öt év termését, időrendi sorrendben. A legfrissebb darabot, az Oroszlánkirály családi musicalt az utolsó napon, a december 3-án kezdődő III. Zenés Színpadok Országos Fesztiválján adják elő ugyanott. A hetvenfősre duzzadt társulat szeretné felfrissíteni mind az öt darabot, hogy mind visszakerülhessen a repertoárjukba. A fesztivál vendége lesz szombaton 11 órakor a Musikölkök csapata, a csicsói alapiskola társulata zenés összeállítást hoz a Mamma Mia! című musicalból. A szakmai értékelés után, 15 órakor a Magyarock Dalszínháza tűzi műsorára A padlás musicalt. Az Érsekújvári Rockszínpad a Budapesti Operettszínház felkérésére januárban megszervezi az I. Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical Énekversenyt, a jelentkezés feltételeiről a társulat honlapján olvashatnak.

A III. Zenés Színpadok Országos Fesztiválját, a Csemadok Országos Tanácsa és Területi Választmánya szervezi, a rendezvény lebonyolításában jelentős szerepet vállalt az érsekújvári civil szervezeteket tömörítő KultúrKorzó.

Lapunk a KultúrKorzó rendezvénysorozat médiatámogatója.

Címkék 

Ajánló