Live stream az Ifjú Szivek Táncszínházból

Ilyen még nem volt: élőben lehet nézni Zacher Gábor toxikológus előadását az Ifjú Szivek FB-oldalán. Csütörtökön hattól. 

Zacher Gábor
Zacher Gábor

 

Csütörtökön, április 14-én Zacher Gábor magyarországi toxikológus előadását minden érdeklődő élőben követheti az Ifjú Szivek Facebook-oldalán (www.facebook.com/ifjuszivek). A drogszakértő a pozsonyi magyar orvostanhallgatók Selye János Klubjának meghívására látogat el a fővárosba, ahol ezúttal az Ifjú Szivek Táncszínház színháztermében ad elő.

„Nagyon fontos számunkra, hogy haladjunk a korral. Ezt a táncszínház produkciói is jól mutatják. Az élő közvetítésben is úttörők leszünk, amelynek köszönhetően csütörtökön 18 órától az egész előadás élőben nyomon követhető. Az együttműködés célja az is, hogy a Selye János Klub tagjainak és a többi pozsonyi magyar egyetemistának teret adjunk az önmegvalósításra” – nyilatkozta az Ifjú Szivek pénzügyi és kommunikációs vezetője, Rigó Konrád.

A tudományos beszélgetés már most telt házas, a tervek szerint a lépcsők sem maradnak üresen. Előzetes foglalás híján nincs lehetőség részt venni Zacher Gábor Drogkörkép 2016 című előadásán. Az élő online közvetítés különleges lehetőség arra, hogy egyetlen érdeklődő se maradjon le a beszélgetésről. Az Ifjú Szivek Táncszínház a több élőben követhető előadással is készül. 

Ajánló