Dave Chappelle és Melissa McCarthy Emmy-díjat kapott

Los Angeles |

A Saturday Night Live két szereplője, Dave Chappelle és Melissa McCarthy is Emmy-díjat kapott vasárnap Los Angelesben.

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Képarchívum
Az Emmy-díjak átadásának első részét a hétvégén rendezték meg, a további díjak kiosztásának ceremóniáját szeptember 17-én, vasárnap Stephen Colbert házigazda műsorvezetésével a CBS televízió közvetíti.
   
Chapelle és McCarthy a legjobb vendégszínész és vendégszínésznő kategóriában nyerte el az Emmy-díjat, amelyet vasárnap osztottak ki egyéb televíziós alkotói díjakkal együtt. A Saturday Night Live szórakoztató műsor két díjazottja azonban nem volt jelen a ceremónián. 
   
Chapelle vezette a novemberi elnökválasztást követő első műsort, McCarthy pedig egy másik epizód házigazdája volt, amelyben az akkori fehér házi szóvivőt, Sean Spicert parodizálta. 
   
A televíziós drámák legjobb vendégszínésze Gerald McRaney lett a This Is Us című műsorban nyújtott alakításáért, A szolgálólány meséje című sorozatban nyújtott játékáért pedig Alexis Bledelt díjazták.
   
A hétvégén az HBO 19 Emmy-díjat nyert alkotói és technikai kategóriákban, a Netflix 16 trófeát, az NBC 9, az ABC 7, a Fox és a Hulu pedig 5-5 díjat gyűjtött össze.

Ajánló