Horoszkóp szerdára

A Rák ok nélkül nem támad, az Oroszlán többen támadják részvétlensége miatt, a Szűz szeret kimaradni a szóváltásokból, a Mérleg életébe ismeretlen személy léphet, a Skorpió soha nem adja fel. Horoszkóp szerdára.

Kos (III. 21.–IV. 19.)
Bízzon, és ha csakugyan hisz önmagában, sikerül elérnie céljait, és elhárítania minden akadályt. Bár néha kínos helyzetbe kerül, szókimondásával, őszinteségével mindig helyre tudja tenni a dolgokat.

Bika (IV. 20.–V. 19.)
Jellemét kettőség jellemzi, így nehéz megismerni igazi énjét és indítékait. Képes és fogékony az együttérzésre. Ugyanakkor hiszékeny is, ami nem jelenti azt, hogy hagyja magát kihasználni, bár sokan megpróbálnak visszaélni ezzel a tulajdonságával.

Ikrek (V. 20.–VI. 20.)
Ön zseniális észjárású, kitűnő taktikus, akinek az emberek elnézik az akaratos viselkedését. Mindig tudja, honnan fúj a szél, a fontos információk megtalálják, bár ezekkel nem él vissza. Csak így tovább!

Rák (VI. 21.–VII. 21.)
Ok nélkül nem támad, ám ha veszélyben látja, ami az öné, akkor védi érdekeit. Amikor a helyzet megkívánja, hihetetlen szívósággal, elszántan küzd, és akár áldozatvállalás árán is folytatja útját.

Oroszlán (VII. 22.–VIII. 22.)
Sokan nem feltételezik önről, hogy képes együttérzésre, ezért támadják. Nem kell tőlük különösebben tartania! Viszont ha ma szívességet kérnek öntől, és nem fér bele az idejébe, közölje az illetővel.

Szűz (VIII. 23.–IX. 21.)
Szeret kimaradni a szóváltásokból. A családjáért helytáll, és nehéz körülmények között is biztosítja megélhetésüket. Idővel szakmája kiválósága lesz, akinek tudására, megbízhatóságára és kitartására céget is lehet alapítani.

Mérleg (IX. 22.–X. 22.)
A környezetében határozott embernek tartják, akivel nem érdemes alkudozni, mert a végén úgyis ön kerül ki nyertesen belőle. Ismeretlen személy léphet az életébe, akinek a jelenléte szinte mindenben segítheti önt.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)
Ön az a típus, aki soha nem adja fel, akármilyen nehéz, vert helyzetből is nyerni tud. Mindezt gyakorlatiasságának, rátermettségének köszönheti, s annak, hogy képes az érem mindkét oldalát látni.

Nyilas (XI. 22.–XII. 20.)
Viselkedéséből érzékelhető valamiféle nemesi nagylelkűség. Távol áll öntől a bosszú, és mindig szemtől szembe harcol, nem támad hátulról. Ön számára fontos, hogy csodálják, elismerjék tudását.

Bak (XII. 21.–I. 19.)
Ítélőképessége kitűnő, körültekintően követi az élet jelenségeit, és erősen közösségi beállítottságú. Rendelkezik a másik fél érveinek meghallgatási képességével, amivel gyakran elhárítja a hiábavaló vitákat, akadályokat.

Vízöntő (I. 20.–II. 17.)
Egyszerű ember, aki nem szereti a bonyolult dolgokat, ám tudásával, gyakorlatiasságával lepipál másokat. Ellenfelét a vitában képes ízekre szedni. Általában azzal foglalkozik, ami érdekli, s ez örömmel tölti el.

Halak (II. 18.–III. 20.)
Saját igazára határozottan, de nem provokatív módon mutat rá. Erős akarat jellemzi, mivel amit kitűzött maga elé célként, azt mindenáron meg is valósítja. Mindez munkahelyén nagyon is előnyére válik!

Címkék 

Ajánló