A VASÁRNAP sztárja: Bárdos Judit

Júlia a szívére hallgat. Nem az apja által kiszemelt Paris grófot választja. Rómeóval esküszik meg titokban. Döntéseiben megingathatatlan. Júlia kedvéért Bárdos Judit egy kétrészes tévéfilm főszerepét engedte el. Dönteni tudni kell. Hosszú távon: ésszel, okosan, megfontoltan. Tovább jut a pályán, aki így gondolkozik. Ezt ő maga is így látja.

Talabér Tamás felvétele

A kérdésre, hogy nehéz döntés volt-e, azt mondja: Egyáltalán. Decemberben választottak ki a filmbe, februárban indult a forgatás, de ugyanakkor kezdtük a Rómeó és Júliát Komáromban, amire több mint egy évvel korábban igent mondtam. Számomra ez már morális kérdés volt, tehát nem csak arról szólt, hogy melyik lehetőséget tartom vonzóbbnak.

Milyen érvek szerint döntött? Milyen instrukciókat kapott a próbák alatt? Miért sírta el magát? Hogyan teszi túl magát a nehéz perceken? Miért szeret Béhr Mártonnal együtt játszani? Milyen a kapcsolata Bandor Évával? Milyen ajánlatokat kapott a Fair Play után? Milyen magyar filmben láthatjuk nemsokára? Mennyi ideje marad a feltöltődésre?

Minderre és még sok más kérdésre is választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a már megvásárolható Vasárnapban!

Ajánló