Miről ír a holnapi Új Szó?

Nyolc hónapos késésben van az R7-es építése, amelynek már javában folynia kellene. A tényleges építkezés azonban csak a következő hetekben kezdődik el. Részletek a szerdai Új Szóban.

Kelet- és Közép-Szlovákia, Duna, Vág, Garam és Ipoly Mente, Csallóköz és Mátyusföld – részletes, bővített regionális hírek mellékleteinkben, ezúttal 7 oldalon

A nagyobb szlovákiai városokban egyre több új lakást adnak át. Kérdés persze, hogy megéri-e belevágni egy teljesen új lakóingatlan megvételébe, vagy inkább használtat érdemes venni és felújítani. Mindkét ingatlantípusnak vannak előnyei, de nem biztos, hogy számunkra mind egyformán fontosak. Részletek a Gazdaságban.

A pozsonyi őszi képzőművészeti szezon egyik meghatározó eseményére, a Gyermekkönyv-illusztrációk Pozsonyi Biennáléjára idén 373 alkotó nevezett be, köztük kilenc magyar képzőművész. Részletek a Kultúra rovatban.

A sportrovatban elemezzük a szlovén férfikosárlabdázók remekbe szabott Európa-bajnoki teljesítményét. Hosszabb kényszerpihenő után ismét ott van a jihlavai focicsapatban Urblík József, aki visszatéréséről lapunknak is nyilatkozott.

Címkék 

Ajánló