Nem bírta a feleség a mániás takarító férfival

Egy fiatal egyiptomi asszonyka két hétig volt férjnél, amikor egy nap dühösen rontott be a bíróságra, mondván, azonnal el akar válni, nem tud tovább élni a férjével. 

Kép: Fotolia
A Masrawy című egyiptomi lap szerint a 28 éves Maha a családjogi bíróságon elmondta: igaz, hogy még szereti a férjét, Mohammadot, akit két évvel ezelőtt ismert meg. Ám a közös élet maga a pokol. „Mániás, és ezt nem bírom tovább elviselni” – panaszkodott.
 
„Semmihez sem volt szabad hozzáérnem” – nyilatkozta a HuffPost szerint a hazai lapnak, amelyik felfigyelt a furcsa esetre. Otthon mindent a férfi csinált: állandóan főzni, takarítani akart, minden háztartási munkát magára vállalt. Az összes tárgynak megvolt a saját, pontos helye, Mohammad a legapróbb eltéréseket is észrevette. Maha még a tévé távirányítóját sem tehette le bárhová, csak a megszokott helyre.
 
A feleség akkor vesztette el végérvényesen a türelmét, amikor férje alkalmazottakat vett fel a korábban általa irányított cégébe, azért, hogy ő otthon maradhasson és takaríthasson. Mahának pedig ülve kellett néznie, hogyan takarít. 
 
Az egészben az a legröhejesebb, hogy amikor Maha az anyóshoz fordult, az csak értetlenül bámult. Fia ugyanis korábban mindig vehemensen tiltakozott, ha valami házimunkát kellett csinálnia.
 
A történet felkerült a netre is, az emberek pedig emígy reagáltak:
 
„Remélem, legközelebb olyan férjed lesz, aki sosem segít neked a házimunkákban.”
 
„Bárcsak ilyen problémám lenne!”
 
„Ha ilyen lenne az összes férfi! Nem jobb ez így, mintha neked kellene az összes munkát elvégezned?”
 
„Importcikk ez a férfi, vagy egyiptomi termék?”
 
„Lehet, hogy kényszerbetegségben szenved.”
 
Ezek után már csak a bíróság fog foglalkozni az üggyel. (ug)
 

 

Ajánló