Miről ír a holnapi Új Szó?

Az Új Szó legfrissebb számában részletesen foglalkozunk a Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló hágai Nemzetközi Törvényszék szerdai döntésével, amelynek alapján életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték Ratko Mladics volt boszniai szerb hadseregparancsnokot. 

A továbbiakban megtudhatják, hogy Szlovákiában több mint 80 kilométernyi autópálya van épülőfélben, nagyjából 20 milliárd euró értékben. Az Ineko gazdaságkutató intézet szerint azonban az állam ezekről nem nyújt elegendő információt a lakosságnak, amit az Ineko elemzői egy új honlappal igyekeznek pótolni.

Leghamarabb jövőre kezdődhet meg a vereknyei veszélyeshulladék-lerakat felszámolása. A pozsonyi városrész vezetésének tegnapi sajtótájékoztatóján az is elhangzott, hogy bővítenék a vízvezeték-rendszert. Részletek a Régió rovatban.

Fennállásának 25. évfordulóját ünnepli szombaton a Budapesten tanuló határon túli magyar diákok Wataridori Színköre. Rendezőjükkel, Körömi Gáborral a Kultúra rovatban olvashatnak interjút.

Tizenhat oldalon jelentkezik az Utazás extra magazinunk. A nádszegi származású Gombos Norbertet választották meg az év teniszezőjének, aki lapunknak nyilatkozott első hazai ankételsőségéről. A sportrovatban emellett visszatekintünk a labdraúgó BL keddi játéknapjára is.

Címkék 

Ajánló