Gazdag advent a Kauflanddal – JÁTÉK!

A karácsony főleg a hagyományokról szól. Mindannyiunk családjában vannak szokások, amelyekre még gyerekkorunkból emlékezünk és nélkülük már el sem tudjuk képzelni az ünnepeket.

A karácsony fogalmát legtöbben a családi kényelemmel, békével, pihenéssel és nem utolsó sorban a finom ételekkel kötjük össze. A gyerekek leginkább az ajándékozás miatt várják a közelgő ünnepeket, mi felnőttek azonban gyakran töltjük az karácsonyt megelőző napokat rohanással, azon igyekezve, hogy mindent bebiztosítsunk az ünnepekre. Annak ellenére, hogy a karácsonyt a szeretet és a béke ünnepének tartjuk, az utóbbi időben egyre több ember érzi azt, hogy az ünnepek előtti készülődés inkább a stressz és a kapkodás, mintsem a béke időszaka.

Mivel azt szeretnénk, hogy szeretteink kellemes hangulatban töltsék a közelgő ünnepeket, igyekszünk olyan légkört teremteni, mint gyermekkorunkban. Annak ellenére, hogy napjainkban újra divatba jött a hagyományokat követő főzés, többségünknek még sincs ideje anyáink és nagyanyáink finomságait otthon elkészíteni, és inkább karácsonyi vásárokban kóstoljuk meg ezeket. Sajnos így az előző generációk által ránk hagyott örökség elveszik. Ezért idén próbáljunk meg finom karácsonyi ételeket varázsolni az ünnepi asztalra, hogy a hagyományos adventi ételek receptjei ne merüljenek feledésbe.    

Ehhez a Kaufland üzletlánccal közösen indított játékunkkal mi is szeretnénk hozzájárulni. Elég, ha a hagyományos magyar adventi ételek elkészítéséhez a Kaufland K-Classic termékcsaládból választ alapanyagokat, és Kaufland vásárlási utalványt vagy Új Szó-előfizetést nyerhet a 2018-as évre, több mint 1000 € értékben. Idén adventkor tehát azon kívül, hogy jókat eszik, igazán gazdag karácsonya is lehet. Az Új Szó következő három pénteki kiadásából többet is megtudhat a játékról. 

https://ujszo.com/online/panorama/2017/11/23/jatekszabalyok

Reméljük ezzel is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a közelgő ünnepeket mindannyian nyugodtan tölthessük el családunk körében. Álljunk meg egy pillanatra és gondolkodjunk el azon, mit is jelent valójában az advent és a karácsony, amely az utóbbi időben a rohanás ünnepévé vált. Hagyományos receptjeinkkel, finom ételekkel még szebbé varázsolhatjuk az ünnepeket.  

Ajánló