ORANGE KARÁCSONY – 1. RÉSZ - Love a családnak – minden egyben, egy szolgáltatótól

Valóban gazdag, adatokkal és számos kedvezménnyel teli karácsonyi ajánlatot kínál az Orange, az új ajánlat neve: Love. De miért, és kinek éri meg előfizetni ilyen csomagra, kiderül a mostani cikksorozatunk első részéből.

Love

A Love csomagok lényege, hogy egy szolgáltatótól rendel meg minden fontos szolgáltatást, legyen szó mobiltelefonálási lehetőségről, vezetékes internetről, és digitális televízió-szolgáltatásról. S ha már a Love mellett dönt, akkor érdemes az egész családnak előfizetni, hiszen így egy cégtől kapnak mindent szolgáltatást, és e mellé még akár több támogatott készüléket is vásárolhatnak, így csak a berendezésekkel akár 540 eurót is megtakaríthatunk.

Mi van a csomagban?

Az Orange három előre összeállított csomagot kínál, ez a Love Basic (a havi díja 45 euró), a Love Optimal (50 euró) és a Love Prémium (60 euró) – így mindenki megtalálja azt a verziót, amelyik leginkább megfelel számára. A Love csomagokba több szolgáltatást is pakolt az Orange, minden olyan megtalálható benne, amire a családnak szüksége van, az előre összeállított csomagokban így van mobiltelefonos szolgáltatás, vezetékes internet és digitális televíziós ajánlat. Sőt, az összeállított csomagokhoz további szolgáltatásokat is rendelhetünk, a család további három tagja számára, ezekhez pedig kedvezőbb áron juthatunk hozzá, mintha külön fizetnénk elő. Csak hogy egy példát említsünk, a 4 GB adatkeretet és korlátlan hívásokat, SMS/MMS-ek tartalmazó Go Europe 32 € szolgáltatás ára Love csomagban csak 20 €. S hogy még gazdagabb legyen a kínálat, akár több készüléket is megvásárolhatnak, támogatott áron. A kedvezmény mértéke pedig a Love csomag és a hozzá előfizetett kiegészítő szolgáltatások havidíjának négyszerese, ez pedig akár 540 euró is lehet. Példaként vegyünk egy családot: az apa előfizet a Love csomagra (telefonnal, vezetékes internettel, digitális televízióval), ehhez rendel a feleségének és a két gyereknek egy Europe 32€ szolgáltatást, így a megtakarítás mértéke eléri az 540 eurót.

Berendezések, eszközök

A Love csomagokhoz természetesen eszközöket is vásárolhatunk támogatott áron, akár többet is, sőt, ezek most nemcsak telefonok és tabletek, hanem egyéb eszközök is vannak a kínálat, s hogy milyen berendezések közül válogathatunk, azok mennyibe kerülnek, azt az Új Szó Orange karácsony sorozata második részéből tudhatja meg, szerdán, december 6-án.

100 eurós kupon

Az első ezer ügyfél, aki most fizet elő a Love csomagra, az 100 eurónyi kuponcsomagot is kap, ezt  pedig élelmiszer-, könyv- és játékvásárlásra költhetjük, ez pedig további érv arra, hogy a Love csomagok mellett döntsünk.

Ajánló