Miről ír a holnapi Új Szó?

Fellélegezhetnek a fuvarozók, a készülő uniós szabályozás szerint nem kell majd a kamionsofőröknek olyan órabért fizetni, mint amilyen abban az országban érvényes, amelyen átutaznak. 

Arról viszont továbbra sem sikerült megegyezni, engedélyezik-e a kamionsofőröknek, hogy a kötelező szünetet a kabinban töltsék. Részletek a pénteki Új Szóban.

Ellentéteket szül a galántai járásbeli községben a helyi alapiskola és óvoda igazgatójának megválasztása. Az iskolatanács a jelenlegi igazgatót jelölte a posztra,a polgármester viszont nem hajlandó kinevezni őt. A lakosok aláírásgyűjtéssel követelik a kinevezését. Bővebben a Régió rovatban.

A kultúra rovatban figyelmükbe ajánljuk a Szent sperma című tabudöntögető izraeli dokumentumfilmet, egy hászid zsidó filmrendező alkotását.

A sportrovatból kiderül, miben lesz más idén az Év sportolója-szavazás Szlovákiában, mint a korábbi években, és természetesen a foci BL és a női kézilabda-vb történései sem maradhatnak ki a lapból.

Az Új Szó pénteki számában találják olvasóink a +7 nap műsormellékletet, A tudomány és technika, az Ízvilág mellékletet, valamint a gyerekek kedvenc rovatát, a Kópét. (juk)

 

Címkék 

Ajánló