Tömegverekedés, utcai dulakodások Vágsellyén

Vágsellye |

Két tömegverekedéshez is riasztották a napokban a rendőröket, mindkét eset a Metro club környékén történt. Az eset után összehívták a városi és az állami rendőrség szakembereit.

A városi és az állami rendőrség munkatársai fokozottabban ellenőrzik a szórakozóhelyeket
A szerző illusztrációs felvétele

Az utcai dulakodás során egy személy súlyos sérüléseket szenvedett, mentők szállították a galántai kórházba. A klub közelében a városi rendőrök három személyt tartóztattak le, átadták őket az állami rendőrségnek. Testi sértés és garázdaság vádjával indult eljárás ellenük. Másnap a diszkóklub mosdójában támadtak meg és vertek össze két fiatalt ismeretlen tettesek, majd egy 21 éves lányt és 40 éves barátnőjét kezdték ütlegelni a szórakozóhely előtt. A mentőket a szórakozóhely tulajdonosa hívta ki. A megtámadottak feljelentést tettek, ismeretlen tettesek ellen indult eljárás testi sértés vádjával. Az események kapcsán összehívott értekezletről Vágsellye honlapján tájékoztatta a lakosokat Erika Kőrösi Kollerová, a városi hivatal szóvivője. Az ülésen résztvevők úgy döntöttek, megerősítik a rendőri járőrszolgálatot a Metro club környékén. Peter Krokavec városi rendőrparancsnok javasolta továbbá, hogy térfigyelő kamerát helyezzenek el a környéken. A vágsellyei lakosok többsége ismét a városban dolgozó vendégmunkásokat okolta a történtekért a közösségi háló fórumain, ám azok a személyek, akiket az első verekedést követően a rendőrök letartóztattak, valamennyien vágsellyei lakosok.

A közösségi oldal egyik vágsellyei fórumán többen utaltak arra, hogy látásból ismerik a támadókat. Helyi fiatalok csoportjáról van szó, akik értesüléseink szerint meg is fenyegették a sértetteket.

Ajánló