Súlyos sérülése ellenére Ibra nem vonul vissza

Manchester |
Zlatan Ibrahimovic, a Manchester United svéd támadója közösségi oldalán bejelentette, súlyos sérülése ellenére nem vonul vissza.
TASR/AP-felvétel
A csatár az Anderlecht elleni Európa Liga-negyeddöntő múlt csütörtöki visszavágóján szenvedett súlyos térdsérülést, amikor egy felugrás után rosszul esett. Azt még nem tudni, mennyi időt kell kihagynia, de az biztos, hogy ebben az idényben már nem számíthat rá a vezetőedző José Mourinho.
 
„Köszönöm a rengeteg támogatást és szeretetet, amit kaptam. Mint minden máson, ezen is túl fogok jutni, és erősebben fogok visszatérni. Eddig is jobbára egy lábbal játszottam, úgyhogy nem lesz gond. Egy dolog viszont biztos: én vagyok az egyetlen, aki eldönti, mikor van vége. Az, hogy feladjam, nem opció. Hamarosan találkozunk” – írta Instagram-oldalán Ibrahimovic, aki először nyilatkozott sérülése óta.
 
Egyelőre nem tudni, hogy a 35 éves svéd támadó – aki a mostani idényben 28 gólt szerzett klubcsapatában – hol folytatja pályafutását, ugyanis még nem írta alá egyéves hosszabbítási opcióját a Manchester Uniteddel, amely tavaly nyáron szerződtette a Paris Saint-Germaintől.

Ajánló