Fordulat: Ibrahimovic maradásáról tárgyal a Manchester United

Manchester |
José Mourinho, a Manchester United vezetőedzője kijelentette, a klub tárgyal Zlatan Ibrahimoviccsal a maradásáról.
TASR/AP-felvétel
A 35 éves játékos – aki tavaly nyáron ingyen szerződött a manchesteriekhez – az előző idényben 28 gólt szerzett, mielőtt az Anderlecht elleni áprilisi Európa Liga-összecsapáson súlyosan megsérült a térde.
 
A klub a nyáron nem hosszabbította meg a csatár szerződését, ám Mourinho már lát esélyt arra, hogy a vártnál gyorsabban gyógyuló játékos marad a klub kötelékében. „Sérült, időre van szüksége a visszatéréshez, de úgy tűnik, amit az előző idényben mutatott, még nem volt elég számára. Tudja magáról, hogy ennél is többre képes, szeretne a műtétje után is a legmagasabb szinten játszani. Éppen ezért tárgyalunk vele, hogy a szezon második felében ismét minket erősítsen” – közölte a csapat sajtótájékoztatóján a portugál szakember.
 
Mourinho a West Ham United elleni vasárnapi szezonnyitó összecsapás előtt arról is beszélt, hogy még egy szélsőt szeretne szerződetni csapata, amely átigazolásainak 75 százalékát már lezárta.
 
A manchesteri együttes az előző idény óta a védő Victor Lindelöföt (Benfica), a csatár Romelu Lukakut (Everton) és a középpályás Nemanja Maticot (Chelsea) szerződtette.

Ajánló