Tanuljunk az Új Szóval!

Ismét Tanuljunk az Új Szóval!
Program a tudás elsajátítására – szórakoztató formában
· A Tanuljunk az Új Szóval program célja oktatási segédanyaggal szórakoztató módon új információkhoz juttatni a diákokat. A program 2006-ban indult, és ez idő alatt 65 000 diáknak volt lehetősége kellemesebbé és érdekesebbé tenni a tanulást. Segédanyag-kínálatunk mindig naprakész információkat dolgoz fel, felhasználva a modern technológiákat, s mivel a tanulók az Új Szóval is dolgoznak, a fiatalok megtanulják kiválasztani a fontos írásokat, érvelni, véleményt alkotni és a mondandót okosan megfogalmazni.
· Legkedveltebb témáink: Közlekedés, Magyar irodalom, Szlovákia földrajzi értékei,     Az emberiség globális problémái, Alapvető emberi jogok, Közgazdaságtan alapjai, Lakóhelyem értékei, Kultúrák együttélése.
· A program támogatások segítségével működik. A támogatás összegétől függően   500-2000 általános iskolás kap lehetőséget az aktuálisan meghirdetett programba bekapcsolódni.  
· Miért érdemes jelentkezni?
Az oktatási intézményeknek a program ingyenes.
Szórakoztató módon feldolgozott tananyagot nyújtunk, olvasmányokkal, feladatokkal.
  
 
Aktuálisan meghirdetett projekt
Globális környezeti problémák, klímaváltozás, környezetvédelem
Felső tagozatos diákok számára
Időtartam: 2017. november 2–30. 
Bekapcsolódó diákok száma: 1300
Ha az Önök iskolája is szeretne bekapcsolódni a programba, kérjük, az adatokat    2017. október 20-ig küldjék el a marketing@ujszo.com címre.
Jelentkezési adatok
Téma: Globális környezeti problémák, klímaváltozás, környezetvédelem
 
Az iskola neve és címe:
Telefon:
E-mail:
A programba bekapcsolódó tanulók száma:
A tantárgyat oktató pedagógusok száma: